T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / İNEGÖL - İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2023

Haz

May

       Okulumuz Rehber Öğretmeni Levent HEMŞİNLİ tarafından 12 öğrencilerimize yönelik; Sınav Kaygısı, Sınav Stratejileri, Motivasyon konularda seminer düzenlenmiştir. Öğrencilerimize YKS sürecinde başarılar diliyoruz.

Mrt

        Kariyer buluşmaları kapsamında Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Tolga Bahadır ŞİMŞEK'İN okulumuz onikinci sınıf öğrencileri ile bir araya geldiği program düzenlendi. Programda Sayın Tolga Bahadır ŞİMŞEK tarafından öğrencilerimize YKS süreci, kariyer planlama ve tercih danışmanlığı hususlarında eğitim verildi. Okulumuzu ziyaretleri dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

     11. sınıf öğrencilerimizle, okul idaremiz ve öğretmenlerimiz buluşarak Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programı hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

         11. sınıf öğrenci velilerimiz ile toplantı gerçekleştirdik. Okul idarecilerimizin ve zümre öğretmenlerimizin de katılım sağladığı toplantıda velilerimize önümüzdeki yıl yapılacak Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programı ile ilgili bilgi verildi. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

        Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisince okul idarecilerimizinde kalılımıyla 12 sınıf öğrencilerimize, sınav süreçlerine katkı sağlayacak 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon ... v.b' konullarında seminer gerçekleştirildi. İdarecilerimize ve rehber öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

      Okulumuz idarecileri, sınıf rehber öğretmenleri ve okul rehberlik servisince 12. sınıf öğrenci velilerimizle toplantı yaptık. Toplantıda gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili velilerimiz bilgilendirildi. Yaklaşan YKS sınavları dolayısıyla velilerimize okul rehber öğretmen öğretmenimiz tarafından süreç yaklaşımı hususunda bilgi verildi. Toplantı bitiminde  ise velilerimiz, öğremenler ile birebir görüşmeler yaparak öğrencilerin dururmları hakkında bilgi aldılar. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

      Okulumuz akademik takip komisyonunca, 12.sınıflarda derse giren öğretmenlerle toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda, gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ock

       Yarıyıl tatilinde matematik ve ingilizce derslerinden kurs açılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

Ock

jMillî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınav (2023-MSÜ) Başvuruları 13 Ocak 2023 tarihinde başlamış olup, 07 Şubat 2023 tarihinde sona erecektir. Sınav başvurusu  https://www.osym.gov.tr/TR,25243/2023-msu-basvurularinin-alinmasi-13012023.html resmî internet adresinden yapılacaktır.

Ock

       Okulumuz mezunlarından İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü Mezunu Hatice GÜÇLÜ, Acil Tıp Teknisyeni İlknur YAKUT ve 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Bölümü Mezunu Serap SEVİNÇ bu bölümlere ilgi duyan öğrencilerimizle sohbet ortamında görüşerek bölümlerini ve mesleklerini tanıttılar. Öğrencilerimizin bu bölüm ve mesleklerle ilgili sorularını cevaplandırdılar. Öğrencilerimiz görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek akıllarında oluşan soru işaretlerine cevap bulduklarını ifade ettiler. Kendilerine teşekkür eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

Ock

Öğrencilerimizi YKS sınavlarına hazırlamak amacıyla uygulayacağımız deneme takvimi

Ara

Okulumuuz 12. Sınıf öğrencilerine Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Tolga Bahadır ŞİMŞEK tarafından kariyer planlama ve tercih danışmanlığı konularında eğitim programı düzenlendi. 

Ara

12. Sınıf öğrencilerimize YKS sınavlarına hazırlık kapsamında 5. denememizi gerçekleştirdik.

Ara

YKS sınavlarına hazırlamak amacıyla 12.Sınıf öğrencilerimize dördüncü denememizi yaptık. Ayrıca bu deneme sınavında onbirinci sınıf öğrencilerimiz de deneme oldular.