T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / İNEGÖL - İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024

Nis

Okulumuz rehber öğretmenimiz Mahmut Orhan tarafından öğrencilerimize YKS’ye hazırlık aşamasından başlayarak öğrencilerin üniversite ve meslek tercihlerini yaparken daha “bilinçli kararlar verebilmesini desteklemek amacıyla” YÖK tarafından geliştirilmiş bir sistem olan YÖK ATLAS programının tanıtımı yapıldı.

Şbt

        Mezun söyleşilerimiz devam ediyor Okulumuz mezunu öğrencilerimizden Ahmet Server (Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği) ‍ve Yağız Özdemir (Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü)‍ okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldiler. Öğrencilerimizle YKS süreci tecrübelerini ve üniversite öğrenciliği süreci hakkında deneyimlerini aktardılar. Kendilerine teşekkür eder üniversite eğitimlerinde başarılar dileriz. 

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mahmut ORHAN tarafından 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik YKS semineri düzenlendi.

Şbt

Bu yıl MSÜ baivuruları 03 - 30 OCAK 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur

Ara

       Okulumuz mezunu, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Zeynep Sude NARMAN öğrencilerimizle buluştu. YKS sürecindeki deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrencilerimizle paylaştı. Kendisine teşekkür ediyor eğitiminde ve hayatında başarılar diliyoruz.

Ara

         Okulumuz rehber öğretmeni tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik YKS süreci ile ilgili seminer düzenlendi. Rehber öğretmenimiz; verimli ders çalışma yolları, YKS sınav ve puan türleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendiridi.

Ara

    Mezunlarla buluşma etkinliği kapsamında 12. sınıf öğrencilerimiz, okulumuz mezunu Muhammed Ubeyd AYTEKİN ile buluştu.

Kas

2023 - 2024  EĞİTİM -ÖĞRETİM OKULUMUZ YILI DENEME SINAVLARI TAKVİMİ

Kas

Hedef YKS üniversite hazırlık programının tanıtılması kapsamında onikinci sınıf velilerimizle toplantı yaptık. Velierimize YKS kapsamında yapacağımız çalışmalar(deneme sınavları, sınav analizleri, sınav soru rehberliği, DYK kursları....) hakkında bilgilendirme yapıldı.

Haz