BURSA / İNEGÖL - İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

MAHMUT ALPİR - OKUL MÜDÜRÜ

1973 yılında Eskişehir´in Sivrihisar ilçesinin Yenidoğan Köyü´nde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Konya Merkez İmam Hatip Lisesi´nde okudu. Üniversiteyi ise, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 1998 yılında tamamladı. 1998-2005 Yılları arasında İstanbul’da özel bir öğrenci yurdunda yöneticilik yaptı. 2005 yılında MEB´e geçerek Çorum Uğurludağ İlçesi Uğurludağ İlköğretim okulunda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptı. 2010-2011 yıllarında Çorum Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi´nde öğretmen olarak görev yaptı. 2011 yılında İnegöl İshakpaşa İlköğretim okuluna öğretmen olarak atandı. 2012 Mart ayında Edebey İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2014 Temmuz ayında İnegöl Sosyal Bilimler Lisesi´ne kurucu müdür olarak görevlendirildi.

08 Aralık 2014 tarihinde Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi´ne müdür olarak görevlendirildi. 25 Haziran 2015 tarihinde de İnegöl Anadolu İmam–Hatip Lisesi’ne müdür olarak görevlendirildi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.