BURSA / İNEGÖL - İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçe Programını düzenlemiş olmaktan kıvanç duyuyoruz. Görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi bu kutlu programdaki başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederiz.

Mrt

2024 yılı Ramazan Teravih namazı uygulamalarımız İnegöl'ün köylerinde başarıyla gerçekleştirilmektedir. İHL Meslek Dersleri öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Dünya Pi Günü Kutlu Olsun

Hoş Geldin Ramazan

12 Mart

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Kıymetli öğretmenlerimizden Muhammed Yücel, Tacettin Oymak, Orhan Öztürk, Mikail Özkaya tarafından hazırlanan ve öğrencilerimizin katılımıyla daha da kıymetlenen programımızdan seçme kareler...

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında görev alan Figen AYDIN, Zeliha YAVİLİOĞLU ORHAN ve Aysel İNANIR öğretmenlerimize ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

2. Dönem Mesleki uygulamalarımıza İnegöl Camilerinde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Hacı Bahaddin Arslan CamisiKandil programında görev aldılar. Kandiliniz mübarek olsun

Bu haftanın konuğu Avukat Nİhat ARSLAN

Şbt

Kız öğrencilerimizin mesleki uygulamalarına İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Zehra UYSAL'ın katkılarıyla yeni dönemde de devam ediyoruz.

Şbt

Mezun söyleşilerimiz devam ediyor Okulumuzun eski öğrencilerinden Ahmet Server (Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği) ‍ve Yağız Özdemir (Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü)‍ okulumuzda 12. Sınıf öğrencilerimiz ile sohbet ederek deneyimlerini aktardı.

Şbt

Sıfır Atık Projesi kapsamında 10/İ sınıfı öğrencilerimizden Cihan ALTUN'un topladığı kapakları ve pilleri İnegöl Belediyesi Sıfır Atık Birimine teslim ettik

Şbt

Afete hazırlık kulübümüz tarafından öğrencilerimize konferans verildi. Konuşmacı arkadaşımız okulumuz Matematik Öğretmeni Şaban GÖKALP'e teşekkür ederiz.