BURSA / İNEGÖL - İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sanayi Camisinde Miraç Kandili Programımız

Şbt

Miraç Kandili programında öğrencilerimiz ile birlikte bu gece Sanayi Camisindeyiz.

Depremzelerimiz için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı

Tiyatrosuyla,

Sinemasıyla,

Yarışmasıyla,

Münazarasıyla,

Gezisiyle,

Tatbikatıyla,

Konferansıyla,...

ve daha nice etkinlikle dolu dolu bir haftayı tamamladık.

Herkese iyi tatiller

Ock

Dünya Wushu Şampiyonasında madalyalarımız var.

Ock

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Biriminden Polis Memuru Sayın Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU öğrencilerimize konferans verdi.

Ock

Adım adım Finale yürüyoruz.

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi: 5

İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi: 0

Artık final grubundayız.

Tebrikler Ömer Faruk hocam,

Tebrikler çocuklar.

Çimen Camii Regaip Kandili Programımız

Ock

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.

Ock

Okulumuzun ev sahipliğinde düzenlenen Bursa İli Hafızlık ve Ezan Yarışmasından güzel kareler

Size Minnettarız

Ock

Bursa Liselerarası FUTSAL Şampiyonası son maçımızda İnegöl Spor Lisesi'ni 6-3 yenen okul Futsal takımımız Grubunu LİDER olarak tamamlayıp eleme gruplarına katılmaya hak kazandı. İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi : 6- İnegöl Spor Lisesi: 3 İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi sporda da şehrimize değer katmaya devam ediyor. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Faruk AYTEMUR'u ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Mesleki uygulamalar kapsamında öğrencilerimiz  İnegöl Camilerinde yine başarılı bir şekilde görev yaptılar. Danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıfta okuyan 2022 yılında okulumuzdan mezun olan Zeynep Sude NARMAN öğrencilerimizle buluştu.